PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2014. november 22., szombat

Itt az igazság a dupla családi pótlékról

Itt az igazság a dupla családi pótlékról
By , on July 30th, 2014
 

2004-ben szárnyra kapott az a hírt, miszerint a szeptemberben iskolába készülő gyermekek szülei augusztusban dupla összegű családi pótlékot fognak kapni. Az információ igen régi, hiszen azóta 10 év telt el, de valamilyen rejtélyes okból idén nyáron minden eddiginél gyorsabban kapott szárnyra az információ a dupla családi pótlékról….a hírnek nincs igazságalapja, idén sem lesz dupla családi pótlék senkinek!

Az akkori törvényi szabályozás alapján a 13 havi családi pótlékot utalták ki a szülőknek azzal a céllal, hogy megkönnyítse az iskolakezdés anyagi gondjait!Ezt az összeget a szülők akkor postai utalványon kapták meg a hónap közepéig, augusztus 15-ig.Valójában a júliusi ellátás volt a törvény szerint dupla, de ugye ezt csak augusztusban utalták ki, így híresült el, hogy az augusztusi családi pótlék a dupla családi pótlék. Annak idején több mint 2 millió gyermeknek segítettek ezzel be az iskolakezdéshez. A 13. havi családi pótlék több mint 11,2 milliárdos költséget jelentett a Magyar Államnak. A juttatást abban az évben azon gyermekek után kapják a családok, akik közoktatási intézményben tanultak, és 20. életévüket még nem töltötték be.
 

Sajnos idén nyáron rengetegen elkezdték terjeszteni, szájról szájra adják, öntik a facebookon, hogy augusztusban jön a dupla családi pótlék, de sajnos a hír nem igaz!Nagyon nagyon kár okoznak a rémhírek, és tévhitek, hiszen nincs is annál rosszabb, amikor számítunk a pénzre és nem kapjuk meg! Kérlek oszd meg ezt a cikket, hogy mindenkihez eljusson a hír, hogy NEM LESZ DUPLA CSALÁDI PÓTLÉK!