PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2014. december 8., hétfő

10 ok amiért az influenza elleni oltás veszélyesebb, mint maga az influenza !

10 ok amiért az influenza elleni oltás veszélyesebb, mint maga az influenza !

Az ítélet az influenza elleni védőoltásról már nem mosható le. Sok egészségügyi szakértő egyetért abban, hogy sokkal fontosabb az, hogy megvédje magát és családját az influenza elleni oltóanyagtól, mint magától az influenzától.
Vessünk egy pillantást az ítélet mögötti okra:

1.) A CDC kutatóorvosa általi kiszivárogtatott információ alapján, az MMR oltóanyag autizmust okoz. Ennek alapján az összes többi oltóanyag hatása is megkérdőjelezendő. Valódi bizonyítékok teljes hiánya áll a mögött, hogy kisgyermekek egyáltalán részesülhetnek-e influenza elleni védőoltásból. 51 elvégzett vizsgálat szisztematikus áttekintésénél 260.000, 6 év és 23 hónapos korú gyermek esetének átnézése során sem találtak bizonyítékot arra, hogy az influenza elleni oltás sokkal hatékonyabb lenne, mint a placebo. Hozzá kell ehhez még tennünk azt, hogy az influenza elleni oltás csak egy bizonyos vírustörzs ellen képes bennünket megvédeni, ez pedig azt jelenti, hogy ha másik vírustörzzsel érintkezünk, akkor bizony influenzásak leszünk.
2.) Orvosi folyóiratok több ezer olyan cikket publikáltak, amely felfedi azt, hogy az intravénás vakcinák valóban komoly egészségügyi problémákat okoznak, beleértve a káros immunválaszt és számos más fertőzést. Ez tovább növeli a szervezet azon betegségek iránti fogékonyságát, ami ellen az oltóanyagnak védenie kellett volna.
3.) Észrevetted, hogy a beoltott gyerekek néhány napon, vagy néhány héten belül betegek lesznek? Folyni fog az orruk, lehet tüdőgyulladásuk, fülgyulladásuk és még bronchiolitiszük is? Ennek az az oka, hogy az influenza vírus, amit az oltóanyag a testünkbe juttatott, szépen megteremti ezeket a tüneteket. Ez immunszuppressziót is eredményez, azaz csökkenti az immunitást. Az influenza elleni oltóanyag valójában nem mentesít az influenzától, hanem érzékennyé teszi a szervezetet a vírusra.
4.) Ismert tény, hogy az influenza elleni oltóanyagok influenza vírust tartalmaznak, számos más összetevővel egyetemben. Most gondolj arra, hogy egy ilyen oltóanyagnak milyen hatása lesz egy olyan emberre, akinek az innunrendszere gyengébb? Ha egyébként is beteg vagy, a szervezetednek csökken az a képessége, hogy a vírus ellen hatékonyan felvegye a harcot. Ebben az esetben az influenza elleni védőoltás a testet csak veszélybe fogja sodorni. Így lehet az, hogy az ember hajlamosabb lesz a tüdőgyulladásra és más fertőző betegségekre.

5.) Az influenza elleni oltóanyagok higanyt tartalmaznak, ami az emberi egészségre veszélyes nehézfém. Az influenza elleni oltások higanytartalma sokkal nagyobb, mint a megengedett maximális napi expozíciós határérték. A higanymérgezés memóriavesztést, depressziót, ADD-t, orális egészségügyi problémákat, emésztési nehézségeket, légzőszervi problémákat, szív-és érrendszeri betegségeket és még sok más súlyos egészségügyi ártalmakat okozhat. És mi a helyzet az idősekkel? Az influenza elleni oltóanyag segíthet nekik?
6.) Egyre több bizonyíték van arra, hogy az influenza elleni oltás Alzheimer kórt okozhat. Az egyik jelentés azt mutatja, hogy azok az emberek, akik egy 3-tól 5 évig terjedő periódusban minden évben megkapták az oltást, 10-szer nagyobb eséllyel lettek Alzheimer-kórosak, mint azok az emberek, akik semmilyen influenza elleni védőoltást nem kaptak. A korosodással gyengül az immunrendszer, így csökken a fertőzések elleni harc képessége. Az influenza vírus idősek szervezetébe való oltásának lehetnek igen veszélyes következményei. Bízhatunk azokban a hatóságokban, akik az influenza oltóanyag széles körű alkalmazását népszerűsítik?
7.) A CDC (Center for Disease Control, az amerikai Járványügyi Hivatal) egy 15 tagú tanácsadó bizottságot nevezett ki az immunizálási gyakorlat terjesztéséhez. Ennek a bizottságnak a feladata annak eldöntése, hogy kinek kell védőoltást beadni minden évben. Szinte az összes tanácsadó testületnek van pénzügyi érdekeltsége a védőoltások gyártásában. Ez az egész a pénzről szól, és nagyon kevés köze van az egészséghez és jóléthez. Ugyanazok az emberek, akik ezeket a vakcinákat népszerűsítik, közben több millió dollárt keresnek. Ez önmagában is kétségessé teszi, hogy az influenza vakcina valójában mennyire biztonságos?
8.) A kutatások azt mutatják, hogy az influenza-oltóanyag és olyan gyógyszerek mint a Tamiflu és a Relenza túlzott használata valóban megváltoztathatja az influenza vírusokat és arra késztetik őket, hogy egy még veszélyesebb törzzsé mutálódjanak. Ezt párosítsd a gyógyszer-rezisztens törzsekkel, és gyakorlatilag az oltásból nem származik semmi előnyöd, csak nagyon sok kockázatod.
9.) Elég bizonyíték mutatja azt, hogy az influenza elleni oltás összetevői valóban súlyos neurológiai betegségeket okoznak. Az 1976-os sertésinfluenza-járványban, sokan akik megkapták a védőoltást, maradandó idegi károsodást szenvedtek. Az influenza vakcinák sok káros anyagot tartalmazhatnak, beleértve a mosószereket, a higanyt, a formaldehidet és az élő influenza vírustörzseket. Tényleg ez az, amit a testedben szeretnél tudni?
10.) Annak a kitalálása, hogy az influenza elleni védőoltást melyik évszakban érdemes beadni, csak találgatás marad. Ez nagyon igaz volt az elmúlt években a H1N1 törzsre vonatkozólag. Ráadásul, a kombinált oltóanyagok beadása sokkal veszélyesebbnek bizonyult, mert különböző vírustörzsek és káros adalékanyagok jutnak be egyszerre szervezetünkbe. Hát nem érdekes, hogy az influenza elleni oltás védőoltást népszerűsítő kormányok, kampányok és fizetett embereik azt sohasem népszerűsítik, hogy hogyan lehetne természetes úton megerősítenünk immunrendszerünket és elkerülnünk az influenzát? Az őszi influenza szezon közeledtével, segíts terjeszteni ezt a cikket!
Források: www.bewellbuzz.com www.articlecity.com
Forrás: naturahirek.com


A cikk forrása: