PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2014. december 4., csütörtök

Ingyenes parkolás, áfamentesség, dugódíjmentesség, ingyenes autópálya használat jöhet az új autóknak

Ingyenes parkolás, áfamentesség, dugódíjmentesség, ingyenes autópálya használat jöhet az új autóknak






Ingyenes parkolás, áfamentesség, dugódíjmentesség, ingyenes autópálya használat jöhet az új autóknak

Egy új autótípust kíván ezzel a rengeteg kedvezménnyel népszerűsíteni a kormány, méghozzá ők is beszállnak, jó példát mutatva.
A kedvezmény az autók tulajdonosait az előzetes tervek alapján 2 évig illetné meg, vagyis 2 évig mentesülnének a dugódíj fizetése alól, ingyenesen parkolhatnának, ingyenesen használhatnák az autópályákat és áfamentességet is kapnának!

Azok kapnának ilyen fontos kedvezményeket, akik villanyautóval fognak közlekedni
.
Jelen pillanatban körülbelül 100 villanyautó üzemel Magyarországon. Alacsony számuk a magas áruknak és a kiépítetlen töltőállomás hálózatnak is köszönhető! Az árak valószínűleg nem változnak majd, de a kormány egy töltőállomás hálózatot kíván kiépíteni, melynek köszönhetően majd, Szegedről Budapestig és Győrtől Nyíregyházáig is el lehet majd jutni villanyautóval.


Sajnos a töltőállomás hálózat kiépítése nem fog gyorsan és egyszerűen mennyi
, ugyanis még nincs rájuk egységes jogi szabályozás, így egyetlen állomás engedélyeztetése, akár 8 hónapot is igénybe vehet. A fent említett terveket 2020-ig tervezik megvalósítani. Ilyen töltőállomás csak kereskedelmi engedéllyel rendelkező vállalat üzemeltethet majd. A felhasználók otthon sem tölthetik járműveiket, mert az olcsó, vezérelt (éjszakai) áramot csak 8 órán keresztül biztosítja a szolgáltató a töltés azonban, akár 10 órát is igénybe vehet, ezért itt is változtatásokra van szükség.


A villanyautók, majd amelyeket konnektorról lehet majd tölteni zöld rendszámot fognak kapni, amelyek a fent említett kedvezményeket túl még egyes helyeket a buszsávokat is használhatják majd.

2015-től a kormány is betervezi több ilyen elektromos autó megvásárlását, mellyel jelentősen tudnák csökkenteni az üzemanyag kiadásokat.




A cikk forrása: http://palyazatok.co/2014/12/04/ingyenes-parkolas-afamentesseg-dugodijmentesseg-ingyenes-autopalya-hasznalat-johet-az-uj-autoknak.php