PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. február 2., hétfő

Anyukám és én pályázat gyerekeknek

Anyukám és én pályázat gyerekeknek

Bűbájos rajzpályázat gyermekeknek, két korcsoportban lehet pályázni, pályázhatnak óvodások és alsó tagozatos kisdiákok!
A Csigabiga Gyermekház “Anyukám és én” címmel rajzpályázatot hirdet két korcsoport:
I. óvodás, és
II. alsó tagozatos gyermekek számára.
A rajzpályázat legszebb alkotásai illusztrációként teszik majd színesebbé, a 2015. év tavaszára tervezett “Neked köszönhetem mami…” c. anyák napi kötetünket. A rajzok bármilyen eszközzel és technikával készülhetnek: ceruza, filc, festék, mozaik, zsírkréta, illetve ezek kombinációja.

Minden pályázó egy beküldött alkotással pályázhat. A műveket jpg vagy pdf formátumban kérjük beküldeni a csigabigagyermekhaz@gmail.com címre. A tárgyszó: Anyukám és én. A kísérőlevélnek tartalmaznia kell az alkotó nevét, korcsoportját, és azt az e-mail címet, ahol a kapcsolatot a továbbiakban tartani tudjuk.
Beküldési határidő: 2015. március 31.
A beküldött alkotások felkerülnek a honlapunkra is. A pályázat beküldése egyben hozzájárulást is jelent, hogy a pályaművet publikáljuk nyomtatott vagy elektronikus formában, a felhasznált alkotásokért ellenszolgáltatást, jogdíjat, semmilyen jogcímen nem áll módunkban fizetni.
Kellemes alkotást kívánunk!
Forrás: http://csigabiga-gyermekhaz.webnode.hu/news/rajzpalyazat1/