PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. február 13., péntek

Ezzel megalapozhatod a gyermeked jövőjét

Ezzel megalapozhatod a gyermeked jövőjét

Fundimini Gyerekszámla 2015/2016: Miért érdemes Fundimini Gyerekszámlát nyitni?
Megtakarításaidat az állam a befizetéseid 30%-ával, de legfeljebb évi 72 000 Ft-tal támogatja
1.
Kamatadó-mentes befektetési forma, egyes megtakarításokra akár évi 10,56%-os garantált hozam (az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%) is elérhető.
Forint alapú lakáskölcsön felvehető a megtakarítási idő után, évi fix 3,9%-os (referencia THM 5,25%) kamattól 
2.
Az összeg felhasználható új és használt ingatlan vásárlásra, házépítéshez és számtalan más lakáscélra.
Egy családban több szerződés is köthető. A közeli hozzátartozóid részére kötött szerződések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így megtöbbszörözheted a lakásszámla előnyeit!
Alapozd meg gyermeked jövőjét!
A Fundimini Gyerekszámla ötvözi a fenti előnyöket és plusz kedvezményeket kínál a hosszútávon gondolkodó szülők számára.
Új programunk megoldás azoknak, akik időtálló befektetést keresnek gyermekük lakáscéljainak megvalósításához.
Miért érdemes Fundimini Gyerekszámlát nyitni?
Ajándék Fundimini – Az Okospersely®: ezzel a hasznos játékkal gyermeke szórakozva tanulja meg a takarékoskodás alapjait.
Hűségbónusz: A 8 és 10 évre kötött szerződésekre az állami támogatáson és kamatokon túl, bónuszként a szerződéses összeg 0,5 % -t is jóváírjuk, a megadott feltételek teljesülése esetén.
Kamatprémium: A kiutalási feltételek elérésekor érvényben lévő Fundamenta termékek közül a legmagasabb betéti kamat és az első szerződés tarifa szerint betéti kamatának különbségét jóváírjuk (a kamatprémium maximális összege legfeljebb az első szerződés szerződése összegének 10%-a lehet)
Milyen feltétekkel élnek a kedvezmények?
A szerződés kedvezményezettjének 14. év aluli gyermeknek kell lennie.
Új szerződések kötése esetén érvényes.
A havi megtakarítás minimum 9 900 Ft.
A szerződést nem zárolják.


A Fundimini Gyerekszámla akció részleteit, az egyes kedvezmények részletes definícióját a hirdetmény tartalmazza!
Nézzünk egy tipikus példát a FundiMini Gyerekszámla konstrukcióra!
- A FundiMini Okospersely az alábbi partnereinknél érhető el.
- FundiMini Gyerekszámla értékesítésére jogosult partnereink
- Az akció a 14. életévét be nem töltött kedvezményezett javára, csak kijelölt partnereknél, újonnan kötött szerződésekre érvényes, ahol a tarifális ráta eléri a havi 9.900,- Ft-ot és a teljes első havi betétbefizetésre is sor került, valamint a szerződést nem zárolják.
A tájékoztatás nem teljes körű, a termék és az akció részletes feltételeit a www.fundamenta.hu oldalon található „FundiMini Gyerekszámla” Hirdetmény, továbbá a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Általános Szerződési Feltételei (Üzletszabályzat) tartalmazzák. Az akció más termékakcióval nem vonható össze. A Fundamenta Személyi Bankár és a kijelölt értékesítő partnerek a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. megbízásából járnak el, tevékenységükért díjazásban részesülnek. Zárolt a (hitel)biztosítéki célra felajánlott, terhelt szerződés.
A szerződéses összeg 1%-ának megfelelő számlanyitási díj befizetése a szerződés létrejöttének a feltétele. 824. módozatú lakás-előtakarékossági szerződés esetén
EBKM állami támogatással: 4,98%,
állami támogatás nélkül: 0,23%.
1 A 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%.
Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000,- Ft. A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010 (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák.
2 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,25%, amely a 821. számú módozatra (4 év 4 hónap megtakarítási időre) vonatkozik.

Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 1.680.000 Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, 57 hónapos futamidőre.

A kölcsön teljes költsége:
folyósítási díj: 0 Ft,
kezelési költség: 30.310,- Ft,
ügyleti kamat: 98.555,- Ft.
Havi törlesztőrészlet 20.093,- Ft
a törlesztőrészletek összege 1.128.865,- Ft.

A kölcsönszerződés megkötését hitelbírálat előzi meg, melynek időtartama megközelítőleg két hónap. Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának a befizetése.
forras: www.hirkozpont.eu


A cikk forrása: