PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. február 18., szerda

Háztartási gépcsere, hűtgépcsere pályázat eredményei

Háztartási gépcsere, hűtgépcsere pályázat eredményei

Az alábbi közleményt lehet olvasni az emi.hu oldalon:
”Örömmel értesítjük a Tisztelt Pályázókat, hogy az „Otthon Melege Program” Háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramjára benyújtott pályázatok közül az első csomagra (15.812 db pályázatra) a fejlesztési miniszter támogatói döntését meghozta.
Amennyiben Ön nem találja magát a döntöttek között és befogadó nyilatkozattal rendelkezik a beadott pályázatára, türelmét kérjük a soron következő felterjesztések elfogadásáig, illetve a miniszteri döntésig.
A Döntésértesítő és tájékoztató levelünket, valamint a Támogatói Okiratot a https://npp.emi.hu portálon keresztül tudja letölteni a döntéssel rendelkező pályázó.
A letöltéshez szüksége lesz a pályázatban is megadott ügyfélkapus e-mailcímére.”
Tehát most csak az első 15 812 pályázat elbírálása történt meg. Azok akik nem kaptak értesítést, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a pályázatát elutasították. Egész egyszerűen a döntést még nem született meg. Gondoljuk a pályázatok magas száma miatt.


A cikk forrása: