PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. február 7., szombat

Plakát rajzoló pályázat

Plakát rajzoló pályázat


PLAKÁTRAJZ PÁLYÁZAT
a Lélektér Ifjúságsegítő Alapítvány szervezésében, az Ifjúsági Lelki Elsősegély 137-00 hívószám terjesztése érdekében.

Pályázati kategóriák:
-14-18 éves korosztály
-19-30 éves korosztály

Egy pályázó maximum 3 pályamunkával nevezhet. Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek (rajz, festmény, grafika, számítógéppel szerkesztett plakát, fotó, kollázs stb.) Lehet színes vagy fekete-fehér.
A plakáton az alábbi tartalmak feltüntetése kötelező:
- Ifjúsági Lelki Elsősegély
- 137-00
- ingyen hívható hétfőtől szombatig 9-21 óra
 

A fenti tartalom kiegészíthető más szövegekkel, melyről a megadott e-mail címen egyeztethet a pályázó, hogy a plakát az Alapítvány célkitűzéseivel összhangban legyen.
A pályázó a telefonszolgálatról a http://www.pecs.gyitosz.hu weboldalon tájékozódhat, illetve kérdéseit a lelekterifjusag@gmail.com e-mail címen felteheti.

A pályázat menete:
A pályamunkákat 2015. március 31-ig a lelekterifjusag@gmail.com címre digitalizálva kérjük, minimum 2000×1500 pixeles felbontásban, jpg kiterjesztésben. (Papíron készült alkotásokat szkennelve vagy lefotózva várjuk, az eredeti alkotást az Alapítvány bekérheti.) 


A pályamű elnevezése: 
az alkotó vezetékneve, életkora, keresztneve egybeírva, majd több alkotás benyújtása esetén a sorszám. Pl a 17 éves Kovács Andrea 3 pályamű esetén: kovács17andrea1.jpg, kovács17andrea2.jpg, kovács17andrea3.jpg elnevezésű műveket küldi el. A pályaműhöz mellékelni kell a megadott e-mail címen kérhető adatlapot és a szerzői jogokról szóló lemondó nyilatkozatot.
A pályaművek közül az alapítvány kuratóriuma kiválasztja azokat a plakátokat, melyek összhangban vannak a telefonszolgálat célkitűzéseivel, és megfelelnek a formai-tartalmi követelményeknek, ezeket feltöltjük a Pécsi Ifjúsági Lelkisegély elnevezésű Facebook oldalunkra a kuratórium által megszavazott sorrendben, korcsoportonként külön mappába. 
Az oldal linkjéről, a pályamű felkerüléséről e-mailben értesítjük a pályázót. Április 13-án este 8 órától tekinthetők meg az alkotások a Facebookon, melyeket 50 napig, június 2. este 8 óráig lehet megosztani. Amelyik alkotás a legtöbb megosztással rendelkezik (a rendszer csak a nyilvánosra állított megosztásokat számlálja), az az alkotó nyeri el a fődíjat a korcsoportjában.
Nyeremény:
Korcsoportonként egy 30 000 Ft értékű mobiltelefon a Magyar Telekom felajánlásával, és egy 5000 Ft értékű könyvutalvány a Líra Könyv felajánlásával.

A 14-18 éves korosztályban a nyertes felkészítő tanárát/mentorát 5000 Ft értékű könyvutalvánnyal jutalmazzuk.
 
Forrás : www.pafi.hu


A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/02/01/plakat-rajzolo-palyazat.php