PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. február 9., hétfő

Táborozás iskolai csoportok részére – Tavaszi kirándulás

Táborozás iskolai csoportok részére – Tavaszi kirándulás


A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) a Nemzeti Táboroztatás keretében Erzsébet-tábor pályázatot hirdet.
A pályázattal elnyerhető támogatást az Alapítvány üdülési szolgáltatás formájában nyújtja.
A jelen pályázattal elnyerhető üdülési támogatásra kizárólag a pályázati felhívásban meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.
Pályázók köre:Alap-és középfokú közoktatási intézmények.
Kedvezményezettek köre:A pályázó alap-és középfokú közoktatási intézmények tanulói.
Turnusok:2015. május 18-20. , 2015. május 21-23., 2015. május 25-27., 2015. május 28-30. , 2015. június 1-3. , 2015. június 4-6.

Pályázni a http://www.erzsebetprogram.hu honlapon található elektronikus pályázati adatlap kitöltésével lehet;

Jelen pályázat támogatási feltételei a pályázati keretösszeg, és/vagy a létszámkeret kimerüléséig, de leg-feljebb 2015. március 20. napjáig állnak fenn;–A pályázó intézmények kizárólag 10 fős gyermekcsoportokkal pályázhatnak.

A csoport tagjai a pályázat benyújtásának napján legalább 8 éves, de 2015. december 31. napjáig 18.életévüket be nem töltött tanulók lehetnek.
A jelen pályázat keretében egy adatlapon legfeljebb öt csoportra nyújtható be pályázat, de egy intézmény ennél több pályázatot is beadhat.

Minden kedvezményezett 10 fős gyermekcsoport mellé egy fő felnőtt kísérő részvételét kell biztosítani. 
A pályázaton való részvétellel a kísérő vállalja, hogy a kedvezményezett csoport kísérőjeként kizárólagosan látja el a gyermekek felügyeletét, valamint folyamatosan együttműködik a tábor vezetésével; Amennyiben egy csoportban legalább 5 fő sajátos nevelési igényű gyermek kerül regisztrálásra, úgy a csoport mellé a pályázó intézménynek 2 felnőtt kísérőt kell biztosítania;
A kedvezményezett gyermekcsoportot kísérő személy más-más időpontokban–több csoporttal is pályázhat;
A támogatás tartalma:
Az Alapítvány teljes körű ellátást biztosító táborozási szolgáltatás igénybevételéhez nyújt támogatást az Erzsébe -tábor turnusának időtartamára. 

A turnusok időtartama 3 nap, 2 éjszaka (hétfő délelőtti érkezéssel és szerda reggeli utáni távozással, illetve csütörtök délelőtti érkezéssel és szombat reggeli utáni távozással). 
A jelen pályázat keretében az Alapítvány által nyújtott névre szóló támogatást a pályázó csak a jelen pályázatban meghatározott táborhely(ek)en és turnus(ok)ban veheti igénybe.
A tábor önrésze gyermekenként 1000 Ft, azaz egyezer forint.A z Alapítvány a kísérőnek a táborozás alatt szállást és ellátást nyújt. A tábor önrésze kísérőnként 1000 Ft, azaz egyezer forint.
A pályázat önrésze a támogatott helyett szabadon átvállalható. Az önrész csoportos befizetéséről a pályázó intézménynek kell gondoskodni. Az önrészt a kedvező pályázati döntésről szóló értesítő e-mailben foglaltak szerint,
annak kézbesítését követően legkésőbb 2015. április 15. napjáig, egy összegben, a benyújtáskor kapott pályázati azonosító szám közlemény rovatban való feltüntetésével kell átutalni.

Forrás : www.pafi.hu


A cikk forrása:: http://palyazatfigyelo.info/2015/02/04/taborozas-iskolai-csoportok-reszere-tavaszi-kirandulas.php