PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. február 24., kedd

Tavasszal jön a Nemzeti Közműszolgáltató

Tavasszal jön a Nemzeti Közműszolgáltató

A Magyar Fejlesztési Bank kezdeményezte az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. bejegyzését, a társaság tavasszal kezdi meg működését – jelentette be a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős államtitkára.
Németh Lászlóné hangsúlyozta, a cég az állami közműszolgáltatások – a földgáz, a villany- , és a távhőszolgáltatás – egységes működéséért felel majd, és koordinálnia kell az állami infrastruktúrát annak érdekében, hogy hatékony és olcsó szolgáltatásokat nyújthasson az állampolgároknak.
 
A nemzeti közműszolgáltató nonprofit alapon működik majd, ami – az államtitkár közlése szerint – azt jelenti, hogy nincsenek kitűzött profitelvárások a társasággal szemben, a cél az, hogy a fogyasztók érdekeit képviselje, illetve lehetővé tegye az ellátás biztonságát.

További részletek hamarosan.


A cikk forrása: