PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 10., kedd

12 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaphatsz

12 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaphatsz


Több mint 12 millió Ft vissza nem térítendő támogatás induló agrárvállalkozóknak!

Hiszünk benne, hogy egy jó ötlethez pénz is jár! Célunk, hogy ezt a legegyszerűbb módon meg is kapd!

A pályázók kivételesen nagy lehetőséget, és saját gazdaságukhoz vezető út első lépését látják a fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatásában, azaz közismertebb nevén a fiatal gazda pályázatban.

Egyre több fiatal képzeli el a jövőjét a mezőgazdaság különböző ágazataiban, akár hobbi, akár később megélhetési szinten is, mert szeretne a saját maga urává válni. Sok fiatalnak megvan a tudása, tapasztalata ahhoz, hogy saját gazdaságot alapítson, és az évek alatt komoly mezőgazdasági üzemet hozzon létre, ami biztos megélhetést jelentene az egész családja számára.
A probléma csak az, hogy ebben az esetben sajnos nem elég egy jó üzleti terv, a gazdálkodási tapasztalat és az elszántság, mert egy új gazdaság elindításának komoly anyagi feltételei vannak. 
A saját induló tőke hiánya, nagyon sok embernél okoz komoly problémát és tartja vissza őket attól, hogy azzal foglalkozzanak, amivel igazán szeretnének. Bizonyos esetben járható út egy több 10 milliós hitel a gazdaság elindításához, de ez nem mindenkinek elérhető és sokan tartanak a hitel következményeitől is.
Ezért a pályázók nagy része ebben a pályázatban látja a saját gazdaságának gyors és költséghatékony elindításának egyetlen lehetőségét!

Amikor felmerül a pályázat lehetősége, sokakban keltenek félelmet a pályázati rendszerekről terjedő negatív híresztelések, miszerint a pályázatokat elbíráló intézmények, emberek korruptak, és csak az nyer, akinek van valamilyen kapcsolata. A korábbi rendszerek valóban nagyon átláthatatlanok voltak, és néha bizony visszaélésre is adhattak lehetőséget, de ez mostanra sokat fejlődött és elmondható, hogy tényleg a beadott pályázat minősége dönt a bírálatnál (üzleti terv, pénzügyi terv és a kidolgozottság minősége). 

Tehát egy profin elkészített, és az előírtak szerint beadott pályázattal valóban bárki nyerhet. Sokan félnek attól is, hogy nem a megfelelő pályázatíró céget bízzák meg, és feleslegesen fizetik ki a pályázatírás díját, ezért mindenikek azt javasoljuk, hogy a kiválasztott cégtől valamilyen formában kérjenek siker garanciát, és kérjenek mindenképpen előminősítést mielőtt döntenek a pályázaton való indulásról.
Ez azért fontos, mert sajnos nem mindenki tud jó eséllyel indulni, még akkor sem, ha az alap kritériumoknak megfelel. Adott esetben ezzel az előminősítéssel sok időt és pénzt megspórolhatunk magunknak, és megtudhatjuk milyen teendőink vannak, ha növelni akarjuk esélyeinket. 

A különböző fórumokon sok rosszat lehet olvasni azzal kapcsolatban is, hogy “ok nélkül” büntetgeti az MVH a korábbi nyertes pályázókat, de az ilyen esetekben mindig van az éremnek egy másik oldala is, amit az érintettek elfelejtenek leírni. Több száz nyertes pályázatunk nyomon követése után nekünk az a tapasztalatunk, ha a pályázó tényleg megvalósítja azokat, amiket ígért (ha egyáltalán a pályázatírója elmondja neki, hogy mit ígért a pályázatban!), és a fenntartási időszakban is folyamatosan, korrekt tájékoztatást kap a pályázatírójától arról, hogy mire kell a különböző években figyelni, akkor nem kell tartani a büntetésektől sem.

Fiatal gazda pályázat díjmentes előminősítés!


Munkatársainak az elmúlt 8 évben több mint 300 hasonló pályázatot készítettek, és évről-évre egyre több fiatal gazdának biztosítottuk az induláshoz szükséges támogatást.
A 2014-es fiatal gazda pályázatnál, az ügyfeleink 92% nyert!

Az előző évek pályázói, a következő szempontok alapján választottak minket:
- nem szeretnék a véletlenre bízni, és az olyan cégeket részesítik előnyben, akik az előző körökben, már legalább 250-300 fiatal gazda pályázatot készítettek, tehát rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal
- fontos szempont volt, hogy legyen a pályázattal kapcsolatban egy ingyenes előminősítés, hogy pontosan tudják a pályázók, hogy milyen esélyekkel indulnak, hogy felesleges költségekbe ne verjék magukat
- nem szeretnének előre 300-350 ezer Ft-ot fizetni a pályázat elkészítéséért, hanem a munkadíj nagy részét sikerdíjas alapon, csak akkor fizetnék, ha valóban nyert is a pályázat
- 200% pénz visszafizetés melletti szakmai garanciát ad a cég az általa készített pályázatra, tehát ha szakmai hiba miatt utasítják el a pályázatot, visszafizeti a nekik kifizetett pénz dupláját

fontos, hogy a kiválasztott cég minden, a pályázattal kapcsolatos adminisztratív teendőt is elvégezzen a pályázó helyet, így a kész anyag szakszerű beadását is (ennek a hiánya miatt a beadott pályázatok 1/3-át utasították el 2014-ben!!)
- mindenképpen olyan cég legyen, aki sikergaranciát vállal az általa készített pályázatokra
- a sikerdíjat csak akkor kérik, ha a támogatás már megérkezett a pályázó számlájára

Küldetésünknek tekintjük, hogy 2015-ben legalább 100 fiatalnak segítsük az elindulását az említett pályázattal!

Ha a fenti szempontok Önnek is fontosak, keresse kollégánkat a következő lépések ügyében, és első lépésként kérje ingyenes előminősítésünket és tartozzon Ön is, a nyertes ügyfeleink körébe, akik közel 13 millió Ft vissza nem térítendő támogatással kezdik a saját gazdaságuk elindítását.

Forrás : http://palyaz.hu/palyazat-archivum/2015/fiatal-gazda-palyazat-2015/


A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/03/09/12-millio-forint-vissza-nem-teritendo-tamogatast-kaphatsz.php