PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 24., kedd

Feltétlenül olvasd el ha szoktál bankkártyával fizetni

Feltétlenül olvasd el ha szoktál bankkártyával fizetni


Veszélyes kártevőt azonosítottak, a boltok pénztárainál támadhat.

Szoktál bankkártyával fizetni? Itt az új fenyegetés!

Egy számítógépes vírus épp a bankkártyás fizetéshez használt pos-terminálokon támad – fizetéskor ellopja a bankkártyaszámot.
A bankkártyás fizetéshez használt terminálokat támadja a PoSeidon nevű veszélyes kártevő, amely a bankkártyaadatokat továbbítja illetéktelen helyre, vagyis így akár olyan emberek bankkártyaadatait is el lehet lopni, akik soha sem használták a plasztikjukat internetes fizetésre – idézi a Cisco szakértői blogját az Origo.
Az ellopott kártyaszámokkal aztán nemcsak vásárolni lehet ez interneten, de klónkártyákat is elő lehet állítani, amelyekkel a bűnözők vásárolni tudnak.

A Cisco szakértői szerint a PoSeidont nagyon ügyesen programozták, sokkal összetettebb a működése a hasonló célokra írt korábbi kártevőknél. Rejtőzködik a memóriában, saját önvédelmi mechanizmusa is van, és frissíteni is tudja magát az interneten keresztül. A kártevő zömében orosz, .ru végződésű domainneveken elérhető szerverekkel kommunikál.

Forrás: www.napi.hu


A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/03/24/feltetlenul-olvasd-el-ha-szoktal-bankkartyaval-fizetni.php