PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 7., szombat

Minden lépésünket figyelik a facebookon

Minden lépésünket figyelik a facebookon


A Facebook teljes megfigyelése alatt állunk

A Facebook új adatvédelmi szabályzata értelmében most már más oldalak böngészése közben is követheti a tevékenységünket. Az új szabályok mindenkire automatikusan vonatkoznak és letiltani sem egyszerű a követést, hiszen nincs rá külön beállítási lehetőség.
Ha beléptünk a Facebookra, onnantól kezdve a közösségi oldal más weboldalakon is figyeli a tevékenységünket. Tudja, hogy milyen cikkeket olvasunk, mennyi időt töltünk el egy adott oldalon, és hogy hová kattintunk.

Mindez elég félelmetesen hangzik, és joggal merül fel a kérdés, hogy vajon miért van erre szükség. 

A Facebook szerint ez a felhasználóknak lesz jó, mivel így jobban ki tudják szűrni azokat a tartalmakat, ami valóban érdekelnek minket. A valóságban persze inkább arról van szó, hogy így sokkal hatékonyabban és személyre szabottabban tudják elénk rakni a hirdetéseket, ami nagyobb bevételt jelent a közösségi oldalnak.

Szerencsére akad megoldás. 
Ha zavarja, hogy minden lépését követik az interneten, akkor itt talál némi segítséget a tiltáshoz. (A szövegben lévő harmadik, európai linkre kell kattintani, majd kiválasztani Magyarországot a listából. Ezután válasszuk az “Ad Choices” menüpontot, ahol elvégezhető a tiltás.)
 

Itt tudsz tiltani ha kiválasztod Magyarországot : 
http://www.youronlinechoices.eu/  
(Forrás: napidroid.hu)


A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/03/03/minden-lepesunket-figyelik-a-facebookon.php