PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 12., csütörtök

PÁLYÁZATI KIÍRÁS NYÁRI SEGÍTŐ MUNKÁRA

PÁLYÁZATI KIÍRÁS NYÁRI SEGÍTŐ MUNKÁRA

A pályázat célja:
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet-program keretében pályázatot hirdet nyári segítő munkára.
Jelen pályázatra kizárólag a pályázati felhívásban meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak jelentkezni.

Pályázók köre:
Belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött, aktív felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkező, vagy az elmúlt öt évben alap-és/vagy középfokú közoktatási intézményben pedagógusként foglalkoztatott magyar állampolgár.
A pályázati felhívásra elsősorban olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik pedagógusképzésben, hittudomány, testnevelés- és sporttudományok, orvostudomány, egészségügy területén, vagy gyermek-, ifjúság- és családvédelem területén folytatnak felsőfokú tanulmányokat.

Általános pályázati feltételek:
 Pályázni a www.erzsebetprogram.hu honlapon található elektronikus pályázati adatlap kitöltésével lehet;
 A pályázatok benyújtásának határideje 2015. április 3. napja, 24.00 óra;
 A pályázat kötelező mellékleteit kizárólag az Alapítvány által meghatározott, a www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványokon lehet benyújtani. A mellékleteket aláírt, digitalizált formában kell feltölteni a pályázati adatlap kitöltésével egyidejűleg, JPEG / PNG-formátumban, dokumentumonként legfeljebb 1 MB méretben;
 A pályázók a pályázat benyújtását követően visszaigazoló e-mailt kapnak. Az e-mailben található internetes hivatkozásra (linkre) kattintva kell aktiválni a pályázatot legkésőbb 2015. április 6. napján 24.00 óráig. Aktiválás hiányában a pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek;
 A pályázó a pályázat aktiválását követően pályázati azonosító számot kap;
 A hibásan, hiányosan vagy nem feldolgozható adatokkal kitöltött és/vagy kötelező mellékletek nélküli, illetve határidő után beérkezett pályázatok érvénytelennek minősülnek. A pályázat benyújtására kizárólag elektronikus úton van lehetőség, a papír alapon benyújtott pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.
 Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség;
 Az adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti;
 A pályázatokat az Alapítvány folyamatosan, a beérkezés sorrendjében bírálja el.
 Az elbírálást követően a pályázók a pályázati adatlapon rögzített e-mail címre kapnak értesítést az elbírálás eredményéről, legkésőbb 2015. április 10. napjáig.

A segítő feladatai:
 Közreműködés az Erzsébet-tábor napi programjának előkészítésében és azok lebonyolításában;
 A programvezető munkájának támogatása;
 A tábor vezetősége által adott, a gyermekek segítésével kapcsolatos feladatok elvégzése;
 Az Erzsébet-táborban részt vevő gyermekek felügyelete és kísérete mind a tábor területén, mind a szervezett programok során;
 Aktív részvétel a tábor napi életében.

A támogatás tartalma:
 A pályázó a pályázati feltételek elfogadásával vállalja, hogy a megadott táborhelyszínen, előre választhatóan legkevesebb kettő, legfeljebb három teljes turnus alatt végzi segítő feladatát. A választott három teljes turnust a pályázati adatlapon, a pályázat benyújtásakor megjelöli;
 Az Erzsébet-tábor üzemeltetője a pályázat sikeres elbírálása esetén megállapodást köt a pályázóval, amelynek alapján a pályázó számára a segítő tevékenység vállalt időtartama alatt szállást és teljes ellátást nyújt;
 Az Erzsébet-tábor programvezetője által igazolt sikeres tevékenység után a segítő teljes turnusonként bruttó 33 000 forint összegű díjazásban részesül;
 A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki a tábor helyszínére történő utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeire.

A pályázó vállalja, hogy pályázatának kedvező elbírálása esetén, az erről szóló értesítő e-mailt követően személyes meghallgatáson vesz részt.

A pályázó vállalja, hogy a személyes meghallgatásról szóló értesítés esetén 2015. április 18. napján (szombat) 09.30 és 17.30, valamint újabb értesítés után 2015. május 30. napján (szombat) 09.30 és 17.30 között részt vesz az Erzsébet-tábor segítőit felkészítő képzéseken, melyek helyszíne Budapest. A személyes meghallgatásokon való megjelenés (utazás) megszervezése, költségeinek viselése a pályázó kötelezettsége.

A pályázó vállalja, hogy a második személyes meghallgatásra szóló értesítés kézhezvétele után erkölcsi bizonyítványt szerez be, és azt szkennelve az értesítésben megadott e-mail-címre elküldi. Ennek hiányában nem vehet részt a második képzésen, így nem kaphat megbízást a táborokban való munkára.

A pályázó saját erőből vállalja a kiválasztott táborhelyszínre történő utazást (turnusváltáskor az új helyszínre történő átirányítás esetén minden esetben szombat délutáni érkezéssel), továbbá vállalja, hogy legalább két teljes turnus (vasárnap reggeltől péntek délig tartó 6 nap, 5 éjszaka) alatt végez segítő munkát.

Turnusok:
1. turnus 2015. június 20. és június 26. között
2. turnus 2015. június 27. és július 3. között
3. turnus 2015. július 4. és július 10. között
4. turnus 2015. július 11. és július 17. között
5. turnus 2015. július 18. és július 24. között
6. turnus 2015. július 25. és július 31. között
7. turnus 2015. augusztus 1. és augusztus 7. között
8. turnus 2015. augusztus 8. és augusztus 14. között
9. turnus 2015. augusztus 15. és augusztus 21. között
10. turnus 2015. augusztus 22. és augusztus 28. között

A pályázat benyújtásának kötelező mellékletei:
 fényképes önéletrajz (maximum 5 oldal terjedelemben);
 motivációs levél (maximum 5 oldal terjedelemben);
 aktív hallgatói jogviszonyról szóló igazolás/munkáltatói igazolás;
 hozzájáruló nyilatkozat.
A hallgatók számára szükséges aktív hallgatói jogviszonyról szóló igazolás, a pedagógusok számára szükséges munkáltatói igazolás, valamint a hozzájáruló nyilatkozat kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványokon nyújtható be.

Tájékoztatás: A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program népszerűsítése érdekében a táborhelyszíneken kép- és hangfelvételt készíthet, illetve filmet forgathat, melyet népszerűsítési célokra felhasználhat. A pályázat benyújtásával a pályázó és a kedvezményezett elfogadja a kép- és hangfelvétel készítését, és annak az Alapítvány általi szabad felhasználásához kifejezett hozzájárulását adja.

Forrás:  https://palyazat.erzsebetprogram.hu/?kiiras=247


A cikk forrása: