PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 9., hétfő

Soron kívüli nyugdíjt hozhat a postás

Soron kívüli nyugdíjt hozhat a postás

A Magyar Posta tájékoztatója
Budapest, 2015. március 6., péntek (OTS) – A Magyar Posta tájékoztatja azon ügyfeleket, akik eddig a DRB-Bankcsoportnál vezetett számlájukra kapták nyugdíjukat, hogy – 2015. március hónapban postai úton kapják kézhez ellátásukat a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál nyilvántartott lakcímre. A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság erről és a további teendőkről levélben is értesíti az érintetteket.

Tekintettel arra, hogy az ügyfelek váratlanul kerültek nehéz helyzetbe, a Magyar Posta Zrt. március hónapban az érintett ügyfelek esetében gondoskodik a soron kívüli kifizetésről, az első nyugdíjfizetési napon, március 16-án. A márciusi nyugdíjjal minden érintett ügyfél megkapja a személyre szabott nyugdíjnaptárt, amely tartalmazza, hogy a következő hónapokban mely napokon történik a kifizetés.
Magyar Posta Zrt.
Forrás:
http://ots.mti.hu/hirek/104978/a_magyar_posta_tajekoztatoja