PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 4., szerda

Tájékoztató a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságtól

Tájékoztató a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságtól


ITT a hivatalos tájékoztató :


A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság tájékoztatja azon ügyfeleit, akik eddig a DRB-Bankcsoportnál vezetett számlájukra kapták nyugdíjukat, hogy a DRB csoportnál elrendelt korlátozások miatt
2015. március hónapban postai úton kapják kézhez ellátásukat.
 

Az előbbiekről és a további teendőkről az érintettek részére 2015. március hónap első hetében tájékoztató kerül kiküldésre.
 

Budapest, 2015. február 25.
Nyugdíjfolyósító Igazgatóság

Az események előzménye :

Hatalmas visszaélések lehettek a Buda Cash Brókerház-nál. Állítólag a cég közel 100 milliárd forinttal nem tud elszámolni. Tegnap este razziát is tartottak a cégnél, illetve képviselőinél!

A Buda-Cash tájékoztatója az ügyfeleknek:

Ügyféltájékoztató – A Buda-Cash Brókerház Zrt. ügyfélfogadása szünetel

Tájékoztató
 

Tisztelt Ügyfelünk!
 
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a mai nappal az MNB azonnali hatállyal felfüggesztette a Buda-Cash Brókerház Zrt. tevékenységi engedélyét, továbbá felügyeleti biztost rendelt ki az intézményhez.
Az MNB átfogó vizsgálatot indított a Társaságnál, arról is rendelkezett, hogy szünetelteti ezen időszak alatt az ügyfelek értékpapírjai és pénzeszközei feletti rendelkezési jogosultságot.
Ezen időszak alatt a Buda-Cash Brókerház Zrt. ügyfélfogadása szünetel, nem fogad transzferre, utalásra és kötési ügyletekre vonatkozó megbízást sem.
A befektetésekkel kapcsolatos intézkedési lehetőségekről az MNB Felügyeleti biztosa rendelkezik, kérdést az info@budacash.hu emailre küldhet.
 

Forrás:
https://www.budacash.hu/tajekoztatok/kozzetetelek/ugyfeltajekoztato-a-buda-cash-brokerhaz-zrt-ugyfelfogadasa-szunetel/146/


A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/02/28/tajekoztato-a-nyugdijfolyosito-igazgatosagtol.php