PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. március 7., szombat

Újabb vírus tombol a facebookon

Újabb vírus tombol a facebookon


Ne kattintson rá! – így néz ki a Facebookon tomboló vírus

Továbbra is tombol a Facebookon a naponta több tízezer, de mostanra talán napi több százezer felhasználót megfertőző kártevő. Megmutatjuk, hogy néz ki, így felismerheti, mire ne kattintson.

 A vírus tevékenysége esetén a Facebookon érkező értesítés szövege a következő: 
“XY megjelölt, hogy itt volt veled és további X személy társaságában. Az idővonaladhoz való hozzáadáshoz kattints az Idővonal felülvizsgálata hivatkozásra.” A bejegyzés kétféleképpen nézhet ki, jelenleg úgy tűnik, mindkét formában ugyanaz a kép szerepel mellette – figyelmeztet a hvg.hu.

Ha ilyet vagy valami nagyon hasonlót lát az üzenőfalán, semmi esetre se kattintson a megosztott hivatkozásra, nem videó van mögötte, hanem egy ilyen vírus

Ha önt is bejelölték rajta, kattintson a bejegyzés jobb felső sarkában található fülre, ott pedig nyomjon rá a megjelölés eltávolítása gombra. (Ha a fertőzött bejegyzést az ön nevében osztotta meg a kártevő, akkor itt találhat részletes segítséget a fertőzés eltávolításához.)
Ezután (illetve ha ön nem is szerepel a fertőzött bejegyzésben, de szeretne segíteni a vírustól való megszabadulásban) ne idétlen hozzászólásokkal szórakoztassa ismerősét, hanem ugyanitt kattintson a “További beállítások” lehetőségre, majd a “Nem tetszik ez a bejegyzés” gombra, a további kérdéseknél pedig jelezze a Facebook rendszerének, hogy spamről van szó.

facevírus

Forrás : www.hasznoshirek.hu


A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info/2015/03/03/ujabb-virus-tombol-a-facebookon.php