PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. április 23., csütörtök

A “Hónap kis kertésze” pályázat – pályázat gyerekeknek

A “Hónap kis kertésze” pályázat – pályázat gyerekeknek

Nyerd el a “Hónap kis kertésze díjat”!
A program minden hónapban indul, így rengeteg kis kertésznek lesz lehetősége elismerést szerezni. A programot 3-12 éves gyermekeknek találták ki.
A lényege, hogy a kicsi gyermek, akár önállóan, akár szüleivel, nagyszüleivel belekóstoljon a kertészkedés örömeibe, amit egy fotóval megörökít a család.

Mindegy, hogy magot vet a gyermek, palántázik, szüretel, vagy locsol, örökítsük meg szenzációs fotón, és a szamocatanoda@gmail com e-mail címre minden hónapban 25-ig.

A beérkezett fotókra lehetőség van a Facebookon szavazni és a legsikeresebb fotó kis gazdája lesz a hónap kis kertésze. A fotókra minden hónapban 25-től 30-ig van lehetőség szavazni. A legnagyobb sikerű fotó mindent visz!

Amennyiben beküldi gyermeke fotóját, akkor hozzájárul ahhoz, hogy ezt a Szamóca Kiskertész Tanoda felhasználja és megjelentesse Facebook oldalán a pályázat céljából.

Minden hónap utolsó napján megszületik az eredmény és ki is hirdetik a győztest.

A pályázat benyújtásának határideje: minden hónap 25-e.

Ki pályázhat : 3 és 12 év közötti gyermekek részére hirdették meg a pályázatot.

A pályázat benyújtása : Küldje el a kis kertészt ábrázoló fotót a szamocatanoda@gmail.com e-mail címre.

A cikk forrása: http://palyazatok.co/2015/04/22/a-honap-kis-kertesze-palyazat-palyazat-gyerekeknek.php