PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. április 9., csütörtök

Eltűnhet a pénz a Szép Kártyádról!

Eltűnhet a pénz a Szép Kártyádról!


Május végén eltűnhet az összes pénz a SZÉP Kártyádról!

Érdemes lassan nekiállni és elkölteni a a 2013-as feltöltéseket a SZÉP kártyánkról, ugyanis május végén ezek az összegek lenullázódnak, a határidő lejár, ugyanis addig költhetjük el a SZÉP kártyán lévő 2013-ban feltöltött pénzeket.
Cikkünkben megtudhatod, hogyan tudsz utánajárni, hogy mennyi elkölthető illetve elköltendő forintod van, mely elúszhat ha nem használod fel 2015. május 31-ig. 

Ha eddig nem használod fel a fennmaradó összeget, akkor azt visszautalják a főnöködnek, akinek ebből bevétele származik, de Te semmiképpen jutsz már hozzá a pénzedhez, elbuktad!

Hogyan is járhatunk utána az egyenlegnek?

Ha többet költöttünk, mint a 2013-as évi feltötltések összege, akkor semmi teendőnk nincs, minket nem érint a határidő.
Az egyenleget a legkönnyebben a kártyaszolgáltatónál elektronikusan tudjuk ellenőrizni, de van ahol már ezt megtehetjük mobil alkalmazással is.

A megoldást arra, hogy ne ússzon el a pénzünk egyedül az jelenti, ha felhasználjuk vagyis SZÉP kártyával fizetünk, ahol lehet. Akár egy fürdőbelépőt is vásárolhatunk ha már csak pár ezer forint maradt a kártyán.
Ha nagyobb összeget spóroltunk meg, de most sajnos nem tudunk utazni, akkor érdemes lehet egy később felhasználható utalványt vásárolni belőle, így a pénzt elkötjük, de az utalvány érvényességéig bármikor utazhatunk.

A cikk forrása: http://palyazatok.co/2015/04/08/eltunhet-a-penz-a-szep-kartyadrol.php