PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. április 17., péntek

Kiterjesztik a Munkahelyvédelmi Akciótervet

Kiterjesztik a Munkahelyvédelmi Akciótervet

Kiterjesztik a Munkahelyvédelmi Akciótervet a mezőgazdasági dolgozókra is, így az állam közel 6 milliárd forinttal támogatja az eben az ágazatban tevékenykedő munkaadókat. A program a 25 és 55 év közötti embereknek nyújthat segítséget, az előzetes számítások alapján körülbelül 35 ezer embernek lesz jó ez a döntés.
A programot, a Munkahelyvédelmi Akciótervet még 2 évvel ezelőtt vagyis, 2013 -ban indították el, azzal a céllal , hogy minél több munkahelyet tudjanak megtartani, illetve a lehető legjobb feltételekkel tudjanak új munkahelyeket létrehozni. A program alapkoncepciója az, hogy azok a munkaadók, akik akik 25 év alatti vagy 55 év feletti dolgozót alkalmaznak cégüknél, azok után jelentős járulékkedvezményt vehetnek igénybe. A kedvezmény továbbá azoknak a munkaadóknak is jár, akik szakképzettséggel nem rendelkező dolgozókat, kismamákat, pályakezdőket, tartósan álláskeresőket foglalkoztatnak.
A kedvezményeket még ebben az évben nyáron, 2015. július 1-jével ki fogják terjeszteni, így már nem csak a 25 év alatti és 55 év feletti, hanem a 25 és 55 év közötti munkavállalók után is járna majd kedvezmények a mezőgazdasági ágazatban. Nagy kedvezményeket jelent majd az állattenyésztéssel, növénytermesztéssel vagy mezőgazdasági gépszereléssel foglalkozóknak.
A program szerencsére egyre népszerűbb a munkaadók körében így az állam egyre több pénzt hagy a munkaadóknál a siker érdekében!A program indulása óta, azaz 2 év alatt 240 milliárd forintot hagyott az állam!