PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. április 23., csütörtök

Pályázat budapesti lakosoknak

Pályázat budapesti lakosoknak


Itt a remek pályázat budapesti lakosoknak, hogy szebbé tegyék lakókörnyezetüket. 
Idén is kiírták a népszerű Balkon Aranya pályázatot.Sajnos a tapasztalatok szerint Budapesten egyre kevesebben díszítik, szépítik balkonjaikat, így sivár képet mutatnak a budapesti balkonok. A cél, hogy minél több balkon legyen a város szépe, ékesítse az utcákat. A cél tehát egy szép, élhető és zöldebb város megteremtése.
Ki pályázhat :
Minden budapesti lakos, akinek van lehetősége arra, hogy kertészkedéssel, növények ültetésével szebbé tegye lakókörnyezetét.
A pályázatra 3 kategóriában lehet nevezni. 
- Egyik kategória a balkon, ami az erkélyekre történő növények ültetését takarja. 
- A második pályázati kategória a párkány, ami az ablakpárkányra történő növények ültetését jelenti.
- A harmadik kategória pedig a gang, ez a belső és a körfolyosókon történő növényekkel történő díszítést jelenti.
Hogyan lehet pályázni :
- Először is le kell fényképezni azt a terültet, amelyen majd a virágosítást kívánjuk elvégezni, ami lehet a balkon, lehet a párkány és lehet a gang.
- Ezután álmodjuk meg a növénycsodát, amit ültetni kívánunk, majd veselkedjünk neki a munkának ültessünk, szépítsünk, majd ha készen van újra fényképezzük le és a 2 fényképet küldjük el a pályázatra.
A pályázatra legalább 4 fényképet kell beküldenünk, csak így pályázhatunk sikeresen. A fotón az ültetés előtti állapotnak kell lenni, egy másikon az új, virágosított állapotnak, és a maradék kettőn pedig tetszőleges részleteket mutathatunk be.
A pályázat beadási határideje : 2015. szeptember 9.
További információk itt : www.balkonaranya.hu