PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. május 23., szombat

2015. július 1-jétől törvénnyel programozzák be a tévédet

2015. július 1-jétől törvénnyel programozzák be a tévédet

2015. július 1-jétől törvénnyel programozzák be a tévédet ! – Ha akarod, ha nem, július 1-től az első nyolc csatornán közmédia megy majd minden háztartásban…..
M1, M2, Duna TV, M4 sporttévé – így kezdődik majd elvileg mindenkinél a kiosztás.
Erről tudnod kell!
A 2015. július 1-jétől életbe lépő médiatörvény-változás alapján az MTVA csatornáit a műsorterjesztők kötelesek az első csatornahelyekre tenni. A törvény nem írja elő a csatornasorrendet az MTVA csatornái között, de az MTVA egy ajánlást tett közzé ezzel kapcsolatban.
Forrás: AFP
Az ajánlás alapján az MTVA az alábbi csatornasorrendet szeretné viszontlátni a csatornakiosztások elején: 1: M1, 2: M2, 3: Duna TV, 4: M4 Sport, 5: Duna World, 6: M6, 7: M3, 8: M5. Az M3 és M5 csatornákat nem kötelező továbbítani, ezek csak a szerződött hálózatokon jelenhetnek meg. Az M5 és az M6 a jelenlegi tervek szerint jövőre indul csak – írta a Sat.tv.radio.hu.

Az ajánlás szerint az SD és HD felbontású műsorokat is továbbító hálózatok esetén az SD és HD változatokat külön-külön blokkban javasolják elhelyezni. Az M4 Sport indulásával megváltozik a teletext-feliratozás oldala a Duna World esetén, amely az eddigi 444-es oldal helyett az 555-ösön lesz elérhető. A 444-es oldalt a jövőben az M4 Sport használja majd.
Forrás: www.origo.hu