PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. május 13., szerda

Hamarosan jön a várva várt pályázat családi házaknak !

Hamarosan jön a várva várt pályázat családi házaknak !

Családi házak szigetelése lesz a következő a pályázat!

Szabó Zsolt elmondta, hogy a 2014-2020-as uniós költségvetés keretében további programokat indítanak, ezek értéke 240 milliárd forint lesz, amiből a magyarországi ingatlanállomány ötven százaléka megújulhat.
A családi házak szigetelésére is lehet majd pályázni!
Az államtitkár az Origónak adott márciusi interjújában árulta el először, hogy nyártól a családi házak energetikai korszerűsítésére is lehet majd pályázni. Nyáron az európai uniós pályázatok is megjelennek, és lehetőség lesz a családi házak energiahatékonysági korszerűsítésére – mondta. A pályázatokon belül nyolcszor annyi pénz lesz elérhető, vagyis 80 milliárd forint áll majd rendelkezésre. A pályázatok ütemezetten jelennek meg, több részletben, mert az építőipar nem bírná kapacitással – mondta Szabó Zsolt.
Az Otthon Melege program keretében korábban hűtőgép-, kazán- és nyílászárócserére is lehetett pályázni. A három lakossági energiahatékonysági pályázatra összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre.
A fűtéskorszerűsítési pályázat keretösszege 1 milliárd forint, a háztartásigép-cserére kiírt pályázaté 627 millió, a nyílászárócsere-pályázaté pedig 1,1 milliárd forint.
Forrás: MTI/Balaton József