PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. május 29., péntek

Jövőre mindenki kevesebb adót fog fizetni

Jövőre mindenki kevesebb adót fog fizetni

Minden magyar család, minden magyar dolgozó ember léphet egyet előre
Több munkahely, kevesebb adó – a Fidesz frakcióvezetője szerint ez a 2016-os költségvetés üzenete. A KDNP szerint folytatódik az eddigi pénzügypolitika.
Rogán Antal, a kormánypárt vezérszónoka a jövő évi költségvetési törvényjavaslat szerdán megkezdődött parlamenti vitájában azt mondta: a 2016-os költségvetés többet költ foglalkoztatásra, a folytatódó növekedéssel tovább nő a munkahelyek száma és tovább csökken a munkanélküliség. Jövőre pedig Magyarországon mindenki kevesebb adót fog fizetni – hangoztatta.
“Minden magyar család, minden magyar dolgozó ember léphet egyet előre” – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.
Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, a párt vezérszónoka felszólal a jövő évi költségvetésre vonatkozó javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. május 27-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
A politikus fontosnak tartotta összevetni a 2002-2010 közötti időszakot az elmúlt öt év gazdaságpolitikájával, kiemelve, hogy 2002 és 2010 között “mérhetetlenül” eladósították az országot, és megduplázták a munkanélküliséget, amelynek mértékét a jelenlegi kormány az elmúlt években leszorította. Hozzátette azt is, hogy különösen 2006-2010 között minden alkalommal elmaradt az európai uniós átlagtól Magyarország gazdasági teljesítménye, amely ezzel szemben ma már jóval az EU-s átlag fölött van.

Forrás : hirado.hu