PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. június 7., vasárnap

10-20 ezer forintot bukhatsz, ha nem teszed le időben a KRESZ-vizsgát

10-20 ezer forintot bukhatsz, ha nem teszed le időben a KRESZ-vizsgát

Hogyan változtak a KRESZ-vizsgák szabályai? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.
Másfél éve elkezdtem a KRESZ-tanfolyamot, de félbehagytam. Otthon tanulok KRESZ-t, szeretnék jogosítványt szerezni. Újra be kell iratkoznom a tanfolyamra, vagy elég, ha elmegyek a vizsgára?
Tavaly januárban változott a szabály: a KRESZ-tanfolyam megkezdésétől számított kilenc hónapon belül el kell menni az elméleti vizsgára. A tanfolyam megkezdésétől számított egy éven belül pedig le kell tennetek a vizsgát, különben újra kell kezdenetek a tanfolyamot, és a 10-20 ezer forintos részvételi díjat is újra ki kell fizetnetek.
Forrás : www.eduline.hu