PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. június 30., kedd

Itt a MÁV szuper kedvezménye – nagyon sokat spórolhatsz vele!

Itt a MÁV szuper kedvezménye – nagyon sokat spórolhatsz vele!

Visszavonásig él a MÁV szuper kedvezménye: ezreket spórolhatsz meg vele!
Komoly kedvezményt kaphatsz, ha gyerekkel utazol.
A MÁV akciójának keretén belül te is kedvezményes árú jegyet válhatsz, amennyiben gyermekeiddel együtt utazol: a kedvezmény már egy gyermekkel történő utazás esetén is 33%-os kedvezmény igénybevételére jogosít egy vagy két felnőtt kísérőt, ami hosszabb távú utazás és több felnőtt esetén ezres nagyságrendű megtakarítást is jelenthet.
A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra érvényes, és bármely osztályon igénybe vehető, 1. osztályú utazás esetén azonban a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat is meg kell fizetni. Pót- és helyjegyköteles vonatokra a kedvezményes árú menetjegy mellé IC pót- és helyjegy váltása szükséges. Az akció visszavonásig érvényes.

A nagycsaládos kedvezmény is igénybe vehető

Nagycsaládok részére régóta és továbbra is nagyobb kedvezmény jár, ebben az esetben a legalább három saját gyermekével együtt utazó egy vagy két szülő, továbbá a gyermekek is 90%-os kedvezménnyel utazhatnak.
A kedvezmény csak 2. osztályon vehető igénybe, a jogosultság szempontjából pedig fontos, hogy ki számít a család tagjának.

A szülő vagy szülők és a 18 éven aluli gyermek mellett jogosult a kedvezményre a 26 éven aluli gyermek, ha a nappali képzésben részt vevő tanulók, hallgatók érvényes diákigazolványával rendelkezik, valamint életkortól függetlenül az a gyermek, aki után magasabb összegű családi pótlék jár, és ezt a kifizetőhely igazolja.
Forrás : www.femina.hu