PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. június 6., szombat

Nagyon bedurvul a Telenor – árat emelnek és lekapcsolják az internetet

Nagyon bedurvul a Telenor – árat emelnek és lekapcsolják az internetet

Új korszak kezdődik, a Telenor durván emeli az árait július 1-től, a Telenor, az erről szóló kötelező értesítőket már ki is küldte az ügyfeleinek.
A portál szerint a Telenor ingyen felkínálja a díjcsomagváltás lehetőségét, ha az ügyfél valamilyen MyTariff előfizetést választ, de a szúrópróbaszerű összehasonlításaik alapján az jött ki, hogy az új tarifacsomagok eleve drágábbak és/vagy kevesebb extrát nyújtanak.
Minden díjtétel magasabb lesz, mint eddig, egy átlagos ügyfél összesen 500-1000 forinttal magasabb számlára számíthat.
Az Index felhívja a figyelmet: a Telenor bejelentett áremelése kétoldalú szerződésmódosításnak számít, vagyis a törvény által előírt módon tájékoztatják a kezdeményezett szerződésmódosításról az ügyfeleket , akik 15 nap alatt eldönthetik, hogy elfogadják-e az emelést. Jelenleg a hatályos rendeletek alapján automatikusan elfogadja az ügyfél a változást, ha erről nem nyilatkozik a megadott határidőn belül, azonban augusztustól már bonyolultabb lesz módosítani a szerződéseket.
Emellett ezentúl, ha elfogy a pénzed lekapcsolják az interneted és ennyi….régről már ismert ez a módszer, úgy jó tíz évvel ezelőtt már találkozhattunk vele, most erre a pontra tér vissza a cég. Amint elfogy az adott időszakra vonatkozó mobilinternetes keretösszeg, akkor lekapcsolják az internetet. Régen csak a sebességét lassították, amit egy alapszintű internethasználatra még megfelelő volt…ezután már nem lesz internet…
A cikk forrása : www.hvg.hu