PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. július 21., kedd

A kétgyermekes családok éves jövedelme jövőre akár 60 ezer forinttal is nőhet

A kétgyermekes családok éves jövedelme jövőre akár 60 ezer forinttal is nőhet

Egy kétgyermekes család éves jövedelme jövőre akár 60 ezer forinttal is nőhet a kormány intézkedéseinek következtében – közölte a Fidesz hétfőn az MTI-vel.
A nagyobbik kormánypárt ezt azzal kapcsolatban közölte, hogy Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár bejelentette: négy év alatt folyamatosan emelik a két gyermeket nevelők családi adókedvezményét, 2019-ben a mostani dupláját, havonta gyerekenként 20 ezer forintnyi adókedvezményt érvényesíthetnek majd a kétgyermekes családok.


A közleményben kiemelték: míg a baloldal kormányzása alatt eltörölték a családi adókedvezményt, és a családi pótlékot is meg akarták adóztatni, addig a polgári kormány visszaállította a családi adókedvezményt, bevezette a családi adórendszert, amelyet évről évre bővít.
Tavalyelőtt életbe lépett a kiskeresetűek adócsökkentése, tavaly a fiatal házasok adókedvezménye, 2016-tól pedig nő a kétgyermekes családok adókedvezménye – sorolták. Ez 350 ezer család megélhetését könnyíti meg, egy kétgyermekes család éves jövedelme jövőre akár 60 ezer forinttal is nőhet – hangsúlyozták.

A családi adókedvezmény hat év alatt 1300 milliárd forintot hagy a családoknál – fűzték hozzá.
Forrás : hirado.hu