PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. július 30., csütörtök

Támogatott vagyonőr tanfolyam indul! Még lehet rá jelentkezni!

Támogatott vagyonőr tanfolyam indul! Még lehet rá jelentkezni!

Személy- és vagyonőr (Biztonságiőr) – Hazai Tender
Képzés bemutatása:
Az új követelmények szerinti személy – és vagyonőr szakképzést indítunk. A képzés 320 tanóra összesen, ebből 128 óra elmélet és 192 óra gyakorlat. 17 hétvégi vagy kilenc hét napközbeni elfoglaltsággal.


Felmérjük tudását, és megfelelő csoportbeosztással, mentorral garantáltan magas szakképesítést, és vizsgalehetőséget biztosítunk. Elektronikus (NET) kapcsolatú konzultációk, jellemzően a skype igénybevételével.


Képzettséggel betöltendő munkakör:
FEOR szám Megnevezés Betölthető munkakörök 5254 Vagyonőr, testőr Személy- és vagyonőr 9238 Egyéb szolgáltatási és szállító Parkoló őr 9231 Portás, telepőr őr Ipari, oktatási kereskedelmi, egészségügyi intézmény portása, múzeumi teremőr
Szakmai követelmények:
A személy- és vagyonőr tevékenység önfegyelmet, határozottságot, széles körű elméleti és gyakorlati felkészültséget, problémamegoldó képességet és fizikai erőnlétet igényel. Tudni kell az alapvető jogi rendelkezéseket; a kriminalisztikai és pszichológiai elveket; az őrzött személy- és vagyontárgy őrzésére, védelmére és az azok biztonsága ellen irányuló fenyegetés, támadás elhárítására kidolgozott szakmai elveket, szabályokat és módszereket.
A jelentkezés feltételei:
- 18. betöltött életév
- Alapfokú iskolai képzettség
- szakmai orvosi alkalmasság szükséges
Megszerezhető végzettség
Személy és vagyonőr OKJ 32 8611 01

Általános tudnivalók:
A képzés hossza: 320 óra
A képzés várható indulási ideje: 2015-09-17
Jelentkezési határidő: 2015-09-07
Helye: Magyarország, 1108 Budapest, Újhegyi út 14
Helye: Magyarország, 1089 Budapest, Újhegyi út 6
Támogatott képzés? IGEN
Támogató intézmény: Forte International System Kft
OKJ-s képzés? IGEN!
Minimum fő: 18
Maximum fő: 25 (eddigi jelentkezések: 58)
Időbeosztás: Hét közben

Árak / támogatás
Irányár: 110 000 Ft
Vizsgadíj: 29 000 Ft
Támogatás mértéke: Részletre is teljesíthető: 40 000+35 000 Ft
Támogatás leírása/feltétele:
Támogatott képzésként a jó teljesítményt nyújtó hallgatóknak partner cégeink állást kínálnak, a tanfolyam 2/3-át a legjobb eredménnyel elvégző öt hallgatónk 35 000 forint kedvezményt kapnak az állásajánlat mellett. A többieket pedig az ágazatban működő cégekhez kiajánljuk: könnyebben jutnak álláshoz ennek révén.
A tanfolyamra itt lehet jelentkezni az adatlap kitöltésével : http://jokepzes.hu/hu/kepzes-tanfolyam/6261/Szemely-es-vagyonor–Biztonsagior
Forrás : www.jokepzes.hu