PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 26., szombat

Kazáncsere program indul – nem árt sietni

Kazáncsere program indul – nem árt sietni

Sietni kell, mert a hagyományos kazánok eltűnnek a piacról hamarosan. kazáncsere pályázat 2016


A hétfőn megjelent rendeletmódosítás alapján még 9 hónapig, 2016. július elsejéig cserélhetik le a magánszemélyek hagyományos kéményes és turbós készülékekre elromlott kazánjaikat. A gyártóknál és kereskedőknél még nagy készletek vannak ilyen készülékekből, így nagy veszteséget jelentett volna számukra, ha marad az eredeti, szeptember 17-i határidő.

A várhatóan megnövekedő igényekre
Nagy Kazánválasztó Nappal reagált a szakma. Ezt most szombaton tartják Budapesten, a Maglódi út elején. A kiállításon a gyártók képviselői segítenek a választásban, és nagy kedvezményeket is kínálnak.
Kazáncsere-program is indul a kiállítással párhuzamosan. Ennek keretében beszámítják a vásárlásnál a régi, akár működésképtelen kazánokat is.
Szerző: VG
Forrás : vg.hu
Az elmúlt tél tapasztalata bebizonyította, a legolcsóbb fűtés a hagyományos vegyestüzelésű kazánokkal valósult meg.
Sok magyar család már évekkel ezelőtt visszaváltott a fatüzelésre és az idő őket igazolta, MINDENKINÉL OLCSÓBBAN FŰTENEK!
Elérkezett az idő, amikor elmondhatjuk a gázzal fűtő családok akár 2-szer többet fizetnek, mint a tűzifát használók.
Ezért a tűzifára való váltás már a következő fűtési szezonban több százezer Forintos megtakarítást eredményezhet, Önnek is.
Ha már idén ősszel a jó meleget adó tűzifával szeretnénk begyújtani, kazánt kell cserélnünk, fűtési rendszert kell átalakítanunk és a megfelelő tűzifát is be kell szereznünk, ami manapság sok buktatót rejthet magában. Valljuk be a napi teendők mellett a fentiek lebonyolításához, sok idő, szervezés, utánajárás szükséges, ahhoz, hogy Ön elkerülje az átverést, műszaki és pénzügyi ismeretekre is szüksége volna.
Azonban a Kazáncsere Program egy biztonságos szervezett megoldást kínál. A Kazáncsere Program célja, hogy minden magyar háztartásban megvalósulhasson a pénzzabáló gázkazánok cseréje vegyestüzelésű kazánokra.
A Kazáncsere Program a következőket nyújtja a váltani szándékozóknak:
– válogatott, megbízható fűtésszerelői hálózat,
– kedvezményes kazánkínálat;
– minden fűtési rendszertípusra kidolgozott tervek (Önnek nem kell tervezési díjat fizetnie);
– garanciális fűtésszerelés;
– pontos tűzifa kiszállítás,
– éves szükséges tűzifa mennyiség megállapítása;
– tűzifa kedvezményes havidíjas elszámolása;
– finanszírozási tanácsadás;
Mielőbbi jelentkezésével, Ön szavatolja családja számára a meleg otthon és az alacsony fűtési költség kényelmét.
FIGYELEM : jelentkezni a www.kazancsere.hu weboldalon lehet a programba, de tapasztalatunk alapján a weboldal egyelőre nem elérhető! Amint van új fejlemény,mi mielőbb hírt adunk róla!
Forrás : http://www.megujulofutes.hu