PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 23., szerda

Október 15-től újabb rezsicsökkentés jön

Október 15-től újabb rezsicsökkentés jön

Jön a rezsicsökkentés 3.0
A minisztereknek kimutatást kell készíteniük arról, hogy a megszüntetendő, mérséklendő illetékek és igazgatási szolgáltatási díjak milyen bevételkiesést jelentenek.


Mik ezek?

A kormány úgy döntött, hogy az érintett minisztereknek – az állami rezsicsökkentés konzultációs eredményeire figyelemmel – kimutatást kell készíteniük arról, hogy az állami rezsicsökkentés keretében megszüntetendő, mérséklendő illetékek és igazgatási szolgáltatási díjak milyen bevételkiesést jelentenek. A kimutatást a minisztereknek szeptember 24-ig kell lerakniuk az asztalra.
A Miniszterelnökséget vezető miniszternek kell az érintett miniszterek közreműködésével elkészítenie az állami rezsicsökkentés végrehajtásához szükséges intézkedések tervét október 15-ig – derül ki a friss Magyar Közlönyből.
Szerző: VG Online
Forrás : vg.hu