PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 29., kedd

Októbertől jön a fizetős Youtube – októbertől fizethetsz a Youtube után

Októbertől jön a fizetős Youtube – októbertől fizethetsz a Youtube után

Már akár októberben indulhat a Youtube havidíjas szolgáltatása. A képlet egyszerű, a tartalomgyártók vagy elfogadják az új feltételeket, vagy eltűnnek a videóik.


Az előrejelzések szerint október végén indul el a fizetős szolgáltatás, melynek díja 10 dollár, azaz körülbelül 2850 forint lesz havonta. Erről a tartalomfeltöltőket már tájékoztatta is a Youtube egy kiküldött e-mailben. A Recode technológiai portál beszámolója szerint a felületet működtető Google már kiküldött egy e-mailt a tartalomtulajdonosoknak, amelyben arra figyelmezteti őket, el kell fogadniuk az új feltételeket, ellenkező esetben a jövőben az Egyesült Államokban nem lesznek elérhetők a videóik. A levélben szerepel egy határidő is, október 22., ez alapján arra lehet következtetni, hogy ezt követően rajtol az előfizetéses modell a YouTube-on.

Cserébe nemcsak eltűnnek
a reklámok a felületről, de elérhetővé válik a jelenleg béta-tesztelés alatt álló Music Key is.
Az újonnan bevezetett havidíjas rendszer előnyökkel is fog járni a felhasználók számára.
A Google tervei szerint a nagyobb csatornák tulajdonosai az újfajta előfizetői díjból éppúgy részesülnek majd, mint eddig a reklámbevételekből.
A tartalomfeltöltőknek fizetni kell, a felhasználók pedig dönthetnek az ingyenes és a fizetős felület között, de természetesen a fizetős szolgáltatás előnyökkel fog járni. A Recode információi szerint az előfizetéses konstrukcióba két ajánlatot is beépítenek majd
A fizetős lehetőséget választó felhasználók hirdetések nélkül nézhetik majd meg az oldalra feltöltött videókat.