PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 27., vasárnap

Riasztás – az összes magyar bank ügyfelei veszélyben lehet!

Riasztás – az összes magyar bank ügyfelei veszélyben lehet!

FIGYELEM! – Ez az új mobiltelefonos átverés Magyarországon!
Ez az új mobiltelefonos átverés: nyeremény ígéretével csalnak ki pénzt


Több mint tíz magyarországi bankhoz érkezett bejelentés az elmúlt napokban több tucat, sikeresen megvalósított csalásról, az elkövetők mobiltelefon társaságok ügyintézőinek kiadva magukat nyereményjáték hamis ígéretével tévesztik meg az ügyfeleket – figyelmeztet a Magyar Bankszövetség csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az elkövetők azt közlik az ügyfelekkel,
hogy százezer forintot meghaladó összeget nyertek, és arra kérik őket, hogy töltsenek fel egy megadott számhoz tartozó telefonkártyára elektronikusan 10 ezer forint körüli összeget. A feltöltés végrehajtása ellenére az ígért nyereményhez a károsultak természetesen nem jutnak hozzá.
A bankszövetség felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy ezekben az esetekben a kártyabirtokos önszántából, szabályos pénzügyi tranzakciót hajt végre a telefonkártya feltöltésével, így a bank részéről nincs lehetőség a tranzakció visszavonására, az összeg visszafizetésére.
A hasonló esetek elkerülése érdekében kérik, hogy nyeremény reményében ne töltsenek fel ismeretlen telefonkártyákat, bankkártya adataikat pedig fokozott óvatossággal kezeljék, ne adják ki sem telefonos megkeresések, sem közösségi oldalon történő felhívások esetén. Aki a csalók áldozatává vált, forduljon a rendőrséghez – javasolja a bankszövetség.