PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 24., csütörtök

Suttyomban drágul a casco

Suttyomban drágul a casco


A kötelező mellett a cascodíjak is emelkedésnek indultak az idén, a tavalyi fél évhez képest mindössze 4 százalékkal emelkedtek a tarifák, miközben a felelősségbiztosításoknál bőven két számjegyű az áremelkedés - írja a Világgazdaság.


Egyelőre úgy tűnik, a cégek a biztosítási adót próbálják beépíteni a díjakba. A lap által megkérdezett piaci szereplők szerint a kárhányad a cascónál is romlik, de nem olyan mértékben, mint a gépjármű-felelősségbiztosításoknál.

A lap idézi a Magyar Nemzeti Bank adatait, amelyek szerint a casco-kárhányad valóban "nem szállt el" annyira, mint a kgfb-s. A legrosszabb évük 2011-ben volt a biztosítóknak, akkor a beszedett díjak 68,5 százalékának megfelelő kártérítést fizettek ki, tavaly azonban már 60 százalék alatt volt a kárhányad, ami az idén tovább mérséklődött.
A cikk forrása: www.hirado.hu