PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. október 19., hétfő

FIGYELEM – HIVATALOS NAV FIGYELMEZTETÉS MINDENKINEK!!!

FIGYELEM – HIVATALOS NAV FIGYELMEZTETÉS MINDENKINEK!!!

Csalók sms-eznek a NAV nevében!

Csalási szándékkal, a NAV-ra hivatkozva kérnek bankkártya-adatokat az állampolgároktól. Az sms üzenetben adó-visszatérítést helyeznek kilátásba, amennyiben a címzett az interneten keresztül megadja adatait. A küldött link egy hamis, látszólag adóhivatali felületre visz, amely egy űrlapot dob fel a személyes adatok megadásához. Annak, aki a csaló sms utasításait követve kiadja adatait, számolnia kell azzal, hogy bankkártyájáról pénzt emelhetnek le.


A NAV értesítési gyakorlata merőben eltér a megtévesztő módszertől, a hivatal ugyanis ügyfélkapun keresztül, illetve postán, folyószámla-kivonaton értesíti az adózókat a többletként megjelenő tételekről, és hivatalos honlapja a www.nav.gov.hu címen található.
A NAV az adózók figyelmeztetésén túl feljelentést tesz.
Forrás : https://www.facebook.com/NAVprofil?ref=ts&fref=ts
Az Origo utánajárt a részleteknek!
Ha valaki nem elég elővigyázatos és óvatos és eleget tesz az sms-ben kapott utasításoknak, úgy a bankszámlája fogja bánni a figyelmetlenséget és naívságot. Ezzel a módszerrel pénzt emelhetnek le a bankkártyájáról!
A csalók mindig egy lépéssel előrébb járnak, most adóvisszatértéssel kecsegtetik a gyanútlan állampolgárokat, azok, akik az interneten kitöltik a nyilatkozatot (természetesen a legfontosabb adataikkal) adóvisszatértíést kaphatnak – állítják a csalók.
FIGYELEM : A küldött link egy hamis, látszólag adóhivatali felületre visz, amely egy űrlapot dob fel a személyes adatok megadásához.