PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. október 25., vasárnap

Forgó Morgó rajzpályázat

Forgó Morgó rajzpályázat

Rajzold le a kedvenc jelenetedet az új Forgó Morgó mesekönyvből, és nyerd meg a fődíjat, az egyhetes horvát tengerparti családi nyaralást Forgó Morgóval a Hotel Prišćapac Resort&Apartments felajánlásából!


Csatlakozz a „Forgó Morgó rajzpályázat” Facebook-közösséghez, hogy segítséget kaphass az alkotáshoz, és még többet megtudj Forgó Morgóról!
Kedves Gyerekek, kedves Szülők, kedves Pedagógusok!
2012-ben jelent meg az első Forgó Morgó mesekönyv, mely nagy sikert aratott kedves történeteivel, színes gyerekrajzaival. Azóta sok új mese is megjelent a Forgó Morgó hírlevelekben, s elérkezettnek láttuk az időt, hogy megalkossuk Forgó Morgó második mesekönyvét. Szóval, a történetek már megvannak, de valami még nagyon-nagyon hiányzik: a rajzok, képek az egyes mesékhez. Arra gondoltunk, hogy ebben a mesekönyvben is kizárólag a ti rajzaitokkal színesítenénk a meséket, Gyerekek! Olvassátok el a meséket és rajzoljátok le a kedvenc jeleneteteket!
Az első Forgó Morgó mesekönyv…
A rajzpályázat részletei, feltételei
Kik nevezhetnek?
A rajzpályázaton a 2015/2016-os tanév szerinti óvodás vagy általános iskolásgyerekek indulhatnak, mindenki a saját, alábbi korosztályában:
Óvodás-korosztály: azok a gyerekek, akik a 2015/2016-os tanévben óvodába járnak (bármely csoportba).
Alsós- korosztály: azok a gyerekek, akik a 2015/2016-os tanévben alsós osztályba (1-4. osztályba) járnak.
Felsős- korosztály: azok a gyerekek, akik a 2015/2016-os tanévben felső tagozatba (5-8. osztályba), hat osztályos gimnázium 1-2. osztályába, vagy nyolc osztályos gimnázium 1-4. osztályába járnak.
Határon túli magyar diákok is nevezhetnek, a fenti korosztályok szerint
Meddig lehet nevezni?
Nevezni 2015. december 15-ig lehet. Az alkotásnak és a nevezési lapnak legkésőbb 2015. december 15-én meg kell érkezniük. A nevezési lap itt tölthető le.
A pályázati határidőt követően beérkezett pályázat érvénytelen.
Hova kell elküldeni az alkotást és a nevezési lapot?
Az alkotást az alábbi névre és címre kell elküldeni:
CECED Magyarország Egyesülés
1132 Budapest, Váci út 12. 1. emelet 1.
Miről kell rajzolni?
Az alkotások bármely mese bármely jelenetéhez kapcsolódhatnak, de egy jelenetet vagy témát kell ábrázolniuk (nem elég csak Forgó Morgót önmagában lerajzolni).
Milyen formában kell az alkotást elkészíteni?
Az alkotást bármilyen színes technikával (ceruzás, tollas rajz, festmény vízfestékkel, olajfesték,l stb.) el lehet készíteni A3 vagy A4 méretben, fekvő vagy álló formátumban.
Az alkotásokat önállóan kell elkészíteni. Szülői vagy egyéb felnőtt tanácsadás igénybe vehető.
Az alkotás hátulján az alábbiakat olvashatóan kötelező feltüntetni (nagyon fontos, annak érdekében, hogy az alkotás beazonosítható legyen):
név,
iskola/óvoda továbbá az osztály/csoport megnevezése,
a mese száma és címe, amelyhez az alkotás készült
Hány alkotást lehet beküldeni?
Egy pályázó maximum 5 alkotást küldhet be.
Ki fogja elbírálni az alkotásokat?
Az alkotásokat a CECED Magyarország által meghívott zsűri fogja elbírálni. A pályázat elbírálása a kiválasztott Forgó Morgó meséhez való kapcsolódás, az alkotás ötletének eredetisége, az alkalmazott technikai kivitelezés gondossága, az energiatakarékosság és energiatudatosság, a környezetvédelem kifejezésének minősége alapján történik.
A díjazás
Minden korosztályban 1., 2. és 3. helyezést hirdetünk. A díjazottak Forgó Morgó ajándékcsomagban és egyéb ajándékokban részesülnek.
Alapdíjak
Az iskolai díjazottak, az alsós és felsős
első helyezettek díja egy-egy Samsung A5 típusú mobiltelefon,
a második és harmadik helyezettek díja egy-egy Samsung A3 típusú mobiltelefon.
Az óvodás díjazottak játékdíjakban részesülnek.
A díjazottak a zsűri megítélése szerint további ajándékokban is részesülhetnek.
A CECED Magyarország fenntartja a jogot – a pályázatok és a támogatók számának függvényében – az ajándékok díjazottak közötti elosztására, és esetleges különdíjak kialakítására.
A felajánlott ajándékokról és a támogatókról a havonta megjelenő Forgó Morgó hírlevélben és a Facebook közösségi oldalon folyamatosan tájékoztatást nyújtunk.
A CECED Magyarország fenntartja a jogot arra, hogy a mesekönyvbe bekerülő alkotásokat kiválogassa. A CECED Magyarország minden pályázót értesít, akinek alkotását a mesekönyvben megjeleníti. A rajzpályázaton történő részvétellel a pályázó törvényes képviselője hozzájárul ahhoz, hogy a pályázó alkotását a Forgó Morgó mesekönyvben a CECED Magyarország külön díj megfizetése nélkül megjelenítse, a pályázó neve és iskolája/óvodája feltüntetésével, továbbá egyéb helyen promóciós céllal, a pályázó neve megjelenítésével, felhasználja.
Minden pályázó, akinek alkotása bekerül a mesekönyvbe, ajándékba kapja a mesekönyv egy példányát.
A pályázás során megadott személyes adatokat a CECED Magyarország, a pályázat kiírója bizalmasan, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli. Azokat harmadik személynek nem adja ki, a pályázat lezárásakor megsemmisíti.
A CECED Magyarország Egyesülés képviselőinek hozzátartozói, továbbá a zsűri tagjaink hozzátartozói nem lehetnek díjazottak és nem részesülhetnek díjazásban a pályázaton.
Díjátadó
A díjátadóra 2016. áprilisában kerül majd sor, a Föld Napja kapcsán, a pontos időpontról és helyszínről legkésőbb 2016. február végéig tájékoztatást nyújt a CECED Magyarország honlapján, a havonta megjelenő Forgó Morgó hírlevélben és a Facebook közösségi oldalon.
A fődíj
A fődíj egy egyhetes horvát tengerparti családi nyaralás Forgó Morgóval a Hotel Prišćapac Resort&Apartments felajánlásából. A hotel Korčula szigetén található, gyönyörű környezetben, saját kis félszigettel.
A fődíj 4 főre, két felnőtt és két gyermek (gyermek: maximum 14 év) szól, a hotel APP 2 típusú, konyhával felszerelt, két hálószobás apartmanjában. A reggeli a díjban benne foglaltatik. Egyéb étkezés és az utazás, továbbá a helyi üdülési adók nem részei a díjnak.
A „Nyaralás Forgó Morgóval!”-hét időpontja: 2016. június 19-26.
A hotelról és az üdülőhelyről részletek: www.priscapac.com vagy www.dalmatnyar.hu
A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkező pályázatok függvényében kiválassza a fődíj nyertesét, és meghatározza a fődíj elnyerésének kritériumait.
Ajánlat minden, a rajzpályázaton részt vevő gyermek családjának
A„Nyaralás Forgó Morgóval!”-hétre (2016. június 19-26.) a pályázaton részt vevő gyermekek családjai 30% kedvezménnyel foglalhatják le szállásukat a Hotel Prišćapac Resort&Apartments-ben 2016. február 29-ig. A foglalást az alábbiak szerint tehetik meg: e-mail-ben a sales@priscapac.com címen, hivatkozással a „Nyaralás Forgó Morgóval” jeligére.
A nyaralás ideje alatt minden nap Forgó Morgó programokon vehetnek részt a gyerekek.
Közösséget építünk!
Szeretnénk a pályázaton részt vevő gyerekeknek és szüleiknek, tanítóknak, óvónőknek és minden érdeklődőnek egy közös fórumot létrehozni, ahol beszélgethetünk a mesékről, a mesék tanításairól. Feltöltünk majd fotókat, melyek segítenek ötleteket adni a rajzokhoz, és érdekes cikkeket is. A fórumon kérdezni is lehet, ha a rajzokhoz segítség kell, vagy a mesékkel kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel. Várunk mindenkit szeretettel a Facebook közösségi oldalon!
A pályázat kiírója, a CECED Magyarország Egyesülés a pályázati kiírás megváltoztatásának jogát fenntartja.
Forrás : http://cecedhu.hu/