PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. október 22., csütörtök

Leegyszerűsítik és kiszélesítik az adósságelengedési programot – többeknek jelenthet segítséget!

Leegyszerűsítik és kiszélesítik az adósságelengedési programot – többeknek jelenthet segítséget!

Még az ősszel életbe léphetnek a családi csődvédelem szabályai
Érdemi erőfeszítéseket tesz a kormányzat azért, hogy idén ősszel életbe léphessenek a családi csődvédelem szabályai – írja csütörtöki számában, az igazságügyi miniszter által adott írásbeli válasz alapján a Magyar Idők.


A lap az egyik szocialista képviselőnek válaszoló Trócsányi László szavait idézve megemlíti: az új intézménnyel a hazai megoldásoktól jórészt eltérő módszert kellett a hazai jogrendbe illeszteni, s ezzel két hónap alatt végzett is a kormányzat. A cikk szerint a miniszter jelezte, “tüzetesen elemezni fogják” a csődvédelmi eljárás egyszerűsítésének, valamint kiszélesítésének lehetőségét a kezdeti tapasztalatok tükrében.
A tárcavezető a válaszban megemlítette: a családi csődvédelem rendszerének kidolgozására összesen 626 millió forintot bocsátott rendelkezésre a kabinet, ebből száz szakember képzése mellett az országos közhiteles adósságrendezési nyilvántartás felállítását, honlap és nyomtatványkitöltő program megalkotását is finanszírozták.
Forrás : MTI, hirado.hu