PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. október 19., hétfő

Tévénézők figyelem – 200 ezer ember tévéjéről tűnik el 3 népszerű csatorna!

Tévénézők figyelem – 200 ezer ember tévéjéről tűnik el 3 népszerű csatorna!

Több százezer nézőnek kell lemondani a Sport1, Sport2, a Minimax tv csatornákról!
FRISSÍTVE!
Sajnos az illetékes felek nem tudtak megállapodásra jutni és ennek megint a nézők fogják meginni a levét, több százezer lakásból tűnik el a Sport 1, Sport 2 és a Minimax!


Az Antenna Hungária drasztikus árcsökkentési igénye miatt november 1-jétől a Sport1, a Sport2 és a Minimax csatorna eltűnik a MinDig TV Extra kínálatából.
„Az Antenna Hungária drasztikus árcsökkentési igénye miatt nem tudtunk megállapodni, így november 1-től a Sport1, a Sport2 és a Minimax eltűnik a Mindig TV Extra kínálatából” – így írta ki a Sport 1 a saját Facebook oldalára!
Frissítés : A Sport1 és Sport2 ugyan eltűnik a családi csomagból, de nem maradnak sport nélkül az előfizetők.
„Az Antenna Hungária és az AMC csoport sajnos nem tudott megegyezni a Sport 1, Sport 2 és Minimax csatornák terjesztési díja kapcsán, ezért november 1-jétől a MinDig TV Extra Családi csomagjából kikerül a Sport 1, Sport 2 és Minimax csatorna, helyettük az Eurosport, Nickelodeon és Story 4 csatornák lesznek elérhetők” – közölte az Origóval Tóth András kommunikációs igazgató. (forrás : origo.hu)
Azok a tévénézők, akik Mindig TV Extra előfizetők és 2 éves hűségidővel rendelkeznek, azok október 14-ig tudnak szolgáltatót váltani! Természetesen akinek nincs aláírt hűségnyilatkozata azok bármikor megtehetik ezt kötelezettségek nélkül.A Sport1, a Sport2 és a Minimax minden más szolgáltatónál elérhető!
Az Antenna Hungária más változásokat is közölt előfizetővel a saját oldalán, ilyen hír az is, hogy ezentúl a Mindig Tv Extra kínálatában elérhető lesz a Story4 és a Nickelodeon, vagyis bekerül a csomagba!
Véleményük szerint a 25 legnépszerűbb magyar tv csatorna mindegyike jelen lesz a kínálatukban!
A cikk az origo cikke alapján készült!
Itt olvashatod az eredeti cikket : origo.hu
Valószínűleg sokan fognak ezen okból szolgáltatót váltani, ugyanis a férfi lakosság körében ez a 2 legnézettebb sportcsatorna Magyarországon.Számos labdarúgó mérkőzést közvetítenek, ennek is köszönhetik töretlen népszerűségüket!