PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 26., csütörtök

2017-ben indulhat el a szociális életpályamodell

2017-ben indulhat el a szociális életpályamodell

Jövő nyárra dolgozzák ki és terjesztik a kormány elé a szociális életpályamodell koncepcióját, amely 6-8-10 hónapos felkészülési időt követően, 2017-ben indulhat el – erről Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár beszélt az M1 aktuális csatornának szerdán.


Az államtitkár hangsúlyozta: a kormány 2016-ban is biztosítja a 93 ezer szociális ellátásban dolgozó számára a tavaly megítélt, a közalkalmazotti bértáblához képest 12 milliárd forint többletet jelentő bérpótlékot, valamint az idén júliustól bevezetett 15,5 milliárd forint többletet jelentő bérkiegészítést.
Mint mondta, ezt az összeget a fenntartóknak nem kell kigazdálkodniuk, hanem a központi költségvetésből kell igényelniük.
Hozzátette: több mint 300 olyan fenntartót találtak az ősz folyamán, akik a júliusi döntéshez képest a forrást nem igényelték, ezt az érintettek utólag megkaphatják, mivel a forrás rendelkezésre áll, csak a fenntartóknak igényelniük kell.
Forrás : szakszervezetek.hu
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!