PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 21., szombat

Figyelem – akkor is elzárhatják a gázt ha nem tartozol! – EZT TUDNOD KELL!

Figyelem – akkor is elzárhatják a gázt ha nem tartozol! – EZT TUDNOD KELL!

Abban az esetben is elzárhatják a gázt, akkor is, ha rendesen fizetsz: nagyon fontos, hogy te is tudj róla!
Nem csupán tartozás miatt szüntethetik meg a szolgáltatást.


Ha jelentős késésben vagyunk a számla befizetésével, akkor egy idő után nem lepődünk meg ha a lakásunkban, házunkban a szolgáltató lekapcsolja a szolgáltatást, azonban ez nem az egyetlen eset, hogy lekapcsolhatja, vagyis szolgáltatás nélkül maradunk, ami a közelgő hideg időszakban elég kellemetlen meglepetés.
Mindenképpen érdemes tisztában lenni az alábbiakkal, mert ha nem teszünk eleget a kötelességeinknek, akkor lakásunkat, házunkat kikapcsolhatják a szolgáltatásból!
A kémények is komoly problémát jelenthetnek!
Müller Máté, a Fővárosi Kéményseprőipari Kft. – Főkétüsz – szóvivője elmondta, hogy igen nagy probléma az Magyarországon, hogy a kéményen nagyon el vannak öregedve, négymillió kéményből legalább másfél milliót azonnal fel kellene újítania hatályos szabályok szerint.
Budapest kicsit kilóg az országból, itt jobb állapotban vannak a kémények, de sajnos még itt is a kémények nyolcvan százaléka ugyanannyi idős mint az ingatlan, felújítva nem lett.
Amit nagyon fontos tudni >>> Ki is zárhatják a szolgáltatásból az ingatlant!
Ha a Főkétüsz munkatársai az ellenőrzés során idegen bekötést vagy a korábbitól eltérő készüléket találnak, amire nincs kéményseprő-ipari engedély – ami évről évre előfordul -, akkor meg kell tiltaniuk a tüzelőberendezés használatát. Gázüzemű készülék esetében a gázszolgáltató ilyenkor ki is zárja a szolgáltatásból az ingatlant.
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!