PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 25., szerda

Januártól olcsóbb lesz a banki átutalás

Januártól olcsóbb lesz a banki átutalás


A GIRO Zrt. 2016. január 1-jétől tovább csökkenti a bankközi átutalások díjait, így a társaság által üzemeltetett Bankközi Klíringrendszer (BKR) tagjainak 11 forintot kell majd fizetniük az elszámolt átutalások után – közölte a GIRO kedden az MTI-vel.

Emlékeztetnek arra, hogy GIRO Zrt. legutóbb 2015. január elsején hajtott végre jelentős díjcsökkentést, így az átutalások díjai összességében már 27 százalékkal lesznek alacsonyabbak a jegybanki tulajdonszerzés óta. (Az MNB 2014. július 8-a óta 100 százalékos tulajdonosa a korábban banki tulajdonban álló GIRO-nak).
A tulajdonosváltást követően, az MNB elvárásaival és terveivel összhangban, az új vezetés költségtakarékos gazdálkodásának eredményeképpen további lehetőség nyílt a fizetési műveletek díjainak csökkentésére, annak érdekében, hogy a lakossági és vállalati ügyfelek minél kedvezőbb feltételek mellett jussanak hozzá az elektronikus banki szolgáltatásokhoz. A díjcsökkentést az is segítette, hogy a gazdaság növekedésével párhuzamosan évről-évre nő az elektronikus úton lebonyolított fizetési műveletek száma – olvasható a közleményben.

Mint kiemelik, a díjcsökkentést úgy sikerült elérni, “hogy a GIRO Zrt. elkötelezett a hazai pénzforgalom hatékonyságának, az átutalások és beszedések számának további növelése mellett, és erre vonatkozóan több, a belföldi pénzforgalom megújítását célzó fejlesztés is folyamatban van, a társaság stratégiájának megfelelően”.
A GIRO Zrt. reméli, hogy a díjcsökkentés kedvező hatással lesz a pénzforgalom hatékonyságára és az elektronikus fizetések számának további növelésére.
Forrás : MTI