PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 24., kedd

Újra téma vizitdíj

Újra téma vizitdíj


Újra téma lett a vizitdíj, az emberek újra fizetnének vizitdíjat, ha ezzel javulna az egészségügy, az egészségügyi ellátás minősége! Egy közvélemény-kutató, a Publicus foglalkozott a kérdéssel és egy reprezentatív felmérést végzett, melynek az lett az eredménye, hogy a magyar emberek nagy része boldogan megfizetné a vizitdíjat, ha ezzel arányosan nőne az egészségügyi szolgáltatások minősége.




Sajnos a felmérést azt is megmutatta, hogy az emberek kétharmada egyáltalán nem elégett a magyar állami egészségügyi ellátással. Az emberek közel 70%-a úgy nyilatkozott, hogy az utóbbi években nem hogy emelkedett volna az egészségügyi ellátás színvonala Magyarországon hanem csak romlott és ebben nincs különbség a különféle pártok között.


A kutatás kitért a hálapénz fizetésére is, a közvélemény kutatásban részt vett emberek és a családtagjai fele fizetett már hálapénzt, abban bízva, hogy így majd jobb minőségű ellátást kaphat! A megkérdezettek kétharmada fizetne inkább vizitdíjat, ha az abból származó bevételeket az egészségügy fejlesztésére fordítanák.


A cikk az mno.hu egyik cikke alapján készült.


Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!