PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. december 18., péntek

Elképesztő hír magyar családoknak – 24 órás gyermekorvos – okostelefonon

Elképesztő hír magyar családoknak – 24 órás gyermekorvos – okostelefonon

Beteg a gyerek, vagy kisebb balesetet szenved, és jól jönne egy gyorsan, bármikor elérhető, megbízható tanácsadó. Itt az itthon egyedülállónak számító Zsebdoktor alkalmazás.


„Mentőt hívjak, rohanjak azonnal az ügyeletre vagy túlizgulom a dolgot?” Ehhez a kérdéshez hasonlót szinte minden szülő feltesz magának gyermeke felcseperedése során. Adódhatnak olyan helyzetek, mikor nem éri el saját gyermekorvosát, esetleg nem akarja zavarni éjjel vagy hétvégén.
A hazai fejlesztésű Zsebdoktor alkalmazással azonnali telefonos segítség kérhető praktizáló gyermekorvosoktól, a nap 24 órájában.


A szakemberek a szülőktől kapott információk alapján segítenek eldönteni, mekkora a baj, és azonnali tanácsokkal szolgálnak. A szolgáltatás kilenc különböző beosztásban dolgozó orvossal indul el, a decemberben regisztrálók ajándék 3 percet kapnak.
A fejlesztés letölthető Androidra, jövő év elejétől pedig iOS-re is.
Itt töltheti le az alkalmazást >>> Zsebdoktor alkalmazás
Forrás : hirado.hu
A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info